ua en ru

Роналду передумав виплачувати 14,7 млн євро податковим органам Іспанії

Роналду передумав виплачувати 14,7 млн євро податковим органам Іспанії Фото: Кріштіану Роналду (facebook.com/Cristiano)

Португалець вважає себе повністю невинним

Нападаючий мадридського футбольного клубу "Реал" і збірної Португалії Кріштіану Роналду вважає себе повністю невинним і не планує виплачувати 14,7 млн ​​євро податковим органам Іспанії. Про це повідомляє Marca.

32-річний футболіст хотів внести цю суму, щоб, як повідомлялося раніше, уникнути реального терміну тюремного ув'язнення за несплату податків.

31 липня в суді Кріштіану намір відстоювати свою точку зору. Напередодні цього процесу Роналду вже найняв двох юристів з міжнародної юридичної компанії Baker & McKenzie, які будуть захищати його перед судом.

Майбутнє футболіста на даний момент залишається невідомим. Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Роналду може перейти в ПСЖ, який готовий заплатити близько 100-150 млн євро.

Роналду заявив, що має намір покинути "Реал" у зв'язку із звинуваченнями іспанської прокуратури на його адресу. Португалець звинувачується в несплаті податків на суму 14,7 млн ​​євро в період з 2011 по 2014 рік. В цілому ж гравець звинувачується в чотирьох злочинах проти податкових органів Іспанії.

Нагадаємо, головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Зінедін Зідан заявив, що не коментуватиме останні події, пов'язані з нападаючим Кріштіану Роналду.