ua en ru

Зідан відмовився говорити про ситуацію навколо Роналду

Зідан відмовився говорити про ситуацію навколо Роналду Фото: Зінедін Зідан (realmadrid.com)

Тренер не став коментувати можливий відхід нападника

Головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Зінедін Зідан заявив, що не коментуватиме останні події, пов'язані з нападаючим Кріштіану Роналду. Про це повідомляє Cope.

"Не збираюся нічого говорити щодо Роналду", - сказав наставник мадридської команди.

Майбутнє футболіста на даний момент залишається невідомим. Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Роналду може перейти в ПСЖ, який готовий заплатити близько 100-150 млн євро.

Роналду заявив, що має намір покинути "Реал" у зв'язку із звинуваченнями іспанської прокуратури на його адресу. Португалець звинувачується в несплаті податків на суму 14,7 млн ​​євро в період з 2011 по 2014 рік.

В цілому ж гравець звинувачується в чотирьох злочинах проти податкових органів Іспанії. Раніше повідомлялося, що Роналду твердо має намір покинути "Реал". 31 липня він дасть свідчення в суді, маючи намір довести свою невинність.

Нагадаємо, головний тренер Жозе Моурінью "Манчестер Юнайтед" виступив проти можливого переходу нападаючого мадридського "Реала" Кріштіану Роналду, а керівництво англійського футбольного клубу прислухалося до його думки.