ua en ru

У РФ зріс відсоток росіян, незадоволених роботою Путіна, - опитування

У РФ зріс відсоток росіян, незадоволених роботою Путіна, - опитування Фото: Володимир Путін

Незадоволені роботою Путіна 18% росіян

В Російській Федерації зросла кількість громадян, незадоволених роботою президента РФ Володимира Путіна. Відповідні дані наводить недержавна дослідницька організація Левада-Центр.

Згідно з даними опитування, діяльність Путіна на посаді глави РФ схвалюють 82% респондентів, незадоволені роботою - 18%. За даними попереднього опитування, число задоволених діяльністю глави держави було таким же, але число незадоволених було менше на 1%.

За даними опитувань, несхвалення Путіна досягло піку в січні, квітні та листопаді 2013 року і склало 37%. Тоді президент користувався підтримкою у 61-62% населення.

Так, показники різко змінилися в березні 2014 року. Цей сплеск співпав з проведенням так званого "загальнокримського референдуму з питання про належність і статус півострова. Підтримка Путіна в цьому місяці зросла до 80%, а кількість незадоволених його політикою різко впала до 18%.

У РФ зріс відсоток росіян, незадоволених роботою Путіна, - опитування

Фото: скріншот з діаграмою опитувань

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за відставку прем'єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва в тій або іншій мірі виступає майже половина росіян.