ua en ru

РФ робить усе, щоб розхитати ситуацію в регіонах, - Порошенко

РФ робить усе, щоб розхитати ситуацію в регіонах, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Ключовим елементом внутрішньої безпеки є безпека на кордоні

Президент України Петро Порошенко заявив, що Російська Федерація робить все для того, щоб розхитати ситуацію в регіонах. Про це повідомляє прес-служба глави.

"Питання створення надійної системи внутрішньої безпеки держави стоїть дуже гостро. Безумовно, одним з ключових елементів внутрішньої безпеки є безпека на українських кордонах", - заявив Порошенко.

За його словами, російська агресія проти України триває на сході і в Криму, але ворог не тільки увірвався на територію країни, а й робить все, щоб розхитати ситуацію в інших регіонах.

"З тими, хто до нас прийде зі зброєю в руках, або прийшов, першими в бій ідуть прикордонники. Ми повинні зробити все для того, щоб прикордонна служба була на найвищому рівні", - резюмував президент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Петро Порошенко попросить Верховну Раду прийняти ряд рішень для зміцнення обороноздатності країни. Мова йде про будівництво заводу з виробництва боєприпасів, про засоби новітньої радіоелектронної боротьби, контрбатарейных радари, новітню сучасну зброю для модернізації сухопутних військ.