ua en ru

У результаті обстрілу аеропорту Кабула одна людина загинула і четверо отримали поранення

У результаті обстрілу аеропорту Кабула одна людина загинула і четверо отримали поранення Фото: аеропорт Кабулу (wikimapia.org)

Ракета потрапила в житловий будинок

Щонайменше одна людина загинула і четверо отримали поранення у результаті ракетного обстрілу аеропорту Кабула. Про це повідомляє tolonews.com

Інформацію про загибель однієї цивільної особи підтвердило Міністерство внутрішніх справ Афганістану.

"Одна з ракет була запущена в районі Пактія Кот у житловий будинок, в результаті чого один громадянин загинув і четверо людей отримали поранення", - зазначає видання.

За словами офіційних представників аеропорту, всі рейси в Кабул були скасовані, а рейси з міста скасували до подальшого повідомлення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що аеропорт міста Кабул (Афганістан), куди в середу, 27 вересня, з неоголошеним візитом прибули генсек НАТО Йенс Столтенберг і глава Пентагону Джеймс Меттіс, піддався ракетному обстрілу. Зазначалося, що під удар потрапила та частина повітряної гавані, звідки здійснюються військові вильоти.

Також підкреслювалося, що відомості про кількість випущених ракет різняться. За даними представника аеропорту, їх було не більше трьох. При цьому афганський телеканал Tolo TV, у свою чергу, повідомив про 20-30 ракет.