ua en ru

Ремонтники планують завтра розпочати роботи на ДФС, - Жебрівський

Ремонтники планують завтра розпочати роботи на ДФС, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський

СЦКК дав гарантії припинення вогню в районі ДФС 5-7 травня

Ремонтники планують завтра розпочати роботи на Донецькій фільтраційній станції по відновленню централізованого водопостачання Авдіївки. Про це повідомляє голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook.

"Донецька фільтрувальна станція все ще знеструмлена. СЦКК дала гарантії режиму тиші на 5-7 травня. Ремонтники планують вийти завтра в район ДФС, визначити характер пошкоджень і зробити усе необхідне для відновлення водопостачання", - відзначає Жебрівський.

Він також додав, що на даний момент в Авдіївці вода подається за графіком. Для кількох вулиць приватного сектору (стара Авдіївка) Головне управління ДСНС України у Донецькій області підвозить воду водовозами.

Донецька фільтрувальна станція все ще знеструмлена. СЦКК дала гарантії режиму тиші на 5-7 травня. Ремонтники планують ви...

Опубліковано Павлом Жебрівським 4 травня 2017 р.

Нагадаємо, через пошкодження ДФС припинила постачання води в Авдіївку. У міському резервуарі Авдіївки створили запас води на кілька днів. Імовірно, ДФС припинила роботу через пошкодження в результаті обстрілів.

Через пошкодження ДФС припинила постачання води в Авдіївку
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/povrezhdeniy-dfs-prekratila-postavku-vody-1493792866.html