ua en ru

Через пошкодження ДФС припинила постачання води в Авдіївку

Через пошкодження ДФС припинила постачання води в Авдіївку Фото: Павло Жебрівський

У міському резервуарі Авдіївки створили запас води на кілька днів

Донецька фільтрувальна станція припинила постачати воду в Авдіївка (Донецька область). Про це повідомив керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський Facebook.

" Знову знеструмлено Донецьку фільтрувальну станцію. Причина припинення енергопостачання поки що не встановлена. Повідомили про це наше представництво в СЦКК і дали запит на режим "тиші". Електромонтажникам потрібно вийти в район ДФС і визначити причину та характер пошкоджень. Запасу води в міських резервуарах Авдіївки вистарчить на кілька днів подачі за графіком. ", - зазначив Жебрівський.

Знову знеструмлено Донецьку фільтрувальну станцію. Причина припинення енергопостачання поки що не встановлена. Повідомил...

Опубліковано Павлом Жебрівським 2 травня 2017 р.

Також телеканал "112 Україна" повідомляє, що подача води припинена через обстріли. Про це сказав керівник військово-цивільної адміністрації Авдіївки Павло Малихін.

"В тому районі був обстріл... швидше за все, були перебиті лінії електропередачі. Вже перестала проходити вода від Донецької фільтрувальної станції", - сказав він.

Малихін зазначив, що ремонтні бригади поки не можуть відновити електропостачання ДФС, в районі Авдіївки не дотримується режим "тиші".

Нагадаємо, під Авдіївкою загинув український військовий. По позиціях неподалік Авдіївки бойовики застосували міномети калібру 120-мм і 82-мм, гранатомети і великокаліберні кулемети.