ua en ru

Реконструкція в Олександрівській клінічній лікарні Києва завершиться в листопаді 2011 р., - М.Азаров

Реконструкція Центру інфекційних захворювань Олександрівської клінічної лікарні м. Києва завершиться в листопаді поточного року. Про це в ході відвідин лікарні заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає кореспондент РБК-Україна. М.Азаров нагадав, що будівництво корпусу інфекційних захворюваннях почалося в 2003 р.

"Абсолютно ясно, що цей корпус треба здати, і ми його здамо - поставили термін в листопаді-місяці, я буду, безумовно, тримати на контролі будівництво цього корпусу,.. і ми в листопаді здамо його в експлуатацію", - відзначив прем'єр-міністр.

Коментуючи реконструкцію Олександрівської лікарні, М.Азаров підкреслив, що це питання він триматиме на особистому контролі. "Знову ж таки, умова проста: берешся, ставиш конкретні терміни і робиш в ці терміни. Починати черговий довгобуд ніякого сенсу не немає, тому ми це почнемо тоді, коли у нас будуть ресурси для цього, і зробимо його досить швидко на сучасному рівні", - сказав М.Азаров.

У свою чергу, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов відзначив, що для добудови інфекційного відділення необхідно додатково 50 млн грн, з яких 15 млн грн - на устаткування. Він відзначив, що ці засоби будуть виділені найближчим часом.