ua en ru

Ребров пішов з посади головного тренера "Ференцвароша". Його пов'язують з клубом з ОАЕ

Ребров пішов з посади головного тренера "Ференцвароша". Його пов'язують з клубом з ОАЕ Фото: Сергій Ребров (fradi.hu)

Український тренер Сергій Ребров залишив "Ференцварош". Він був головним тренером угорського гранда протягом трьох сезонів.

Про бажання Реброва покинути "Ференцварош" було відомо давно. Сам Ребров нещодавно заявив, що має конфлікт з керівництвом клубу через неузгоджені з ним підписання футболістів в останній рік, які обіцяли обговорювати.

"Ференцварош" тричі поспіль ставав чемпіоном Угорщини під керівництвом Реброва.

Угорські ЗМІ нещодавно повідомляли, що наступним місцем роботи українця стане клуб "Аль-Айн" з Об'єднаних Арабських Еміратів. Також вони стверджували, що в 2022 році він повернеться до "Динамо" на пост головного тренера. Через деякий час після цієї інформації, київський клуб продовжив контракт з Мірчею Луческу.

Раніше в ЗМІ були чутки про те, що Українська асоціація футболу хоче призначити Реброва головним тренером збірної України після Андрія Шевченка і нібито у них вже була угода з екс-наставником "Динамо". Але досі ніяких підтверджень цієї інформації не було.

Сергій Ребров розпочав тренерську кар'єру в "Динамо", відпрацювавши з першою командою в 2014-16 роках. З ним команда двічі ставала чемпіоном України. Пізніше, в 2017-18 роках, Ребров керував командою "Аль-Ахлі" з Саудівської Аравії.