ua en ru

Реал - Манчестер Юнайтед: анонс матчу

Реал - Манчестер Юнайтед: анонс матчу Фото: Реал Мадрид - Манчестер Юнайтед (manutd.com)

Готуємося до фіналу Суперкубка УЄФА

Мадридський "Реал" і англійський "Манчестер Юнайтед" проведуть поєдинок за Суперкубок УЄФА 2017 року. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Украина у 21:45, дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". Букмекери вважають "вершкових" фаворитом майбутнього поєдинку.

8 серпня, 21:45
Скоп'є, національна арена "Філіп II Македонський"

У матчі за Суперкубок УЄФА, який покладе початок євросезону, зійдуться два представники найтитулованіших клубів Європи - "Манчестер Юнайтед" і "Реал". Матч розсудить італійська бригада арбітрів. Головним суддею поєдинку буде Джанлука Роккі. 43-річному арбітрові з Флоренції допомагатимуть Еленіто Ді Лібераторе і Мауро Тоноліні. Додаткові арбітри - Давида Маса і Массіміліано Ірраті. Четвертим суддею буде француз Клеман Турпін, а резервним - Ріккардо Ді Фіоре.

Орієнтовні склади:

"Реал": Навас; Карвахаль, Рамос, Варан, Марсело; Модріч, Каземіро, Кроос; Іско, Бензема, Бейл.
Під питанням: Роналду (мало тренувався)

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа; Валенсія, Лінделеф, Смоллінг, Блінд; Еррера, Матіч, Погба; Решфорд, Лукаку, Мхітарян.
Не зіграють: Бейі (дискваліфікація), Джонс (дискваліфікація), Рохо (коліно), Шоу (стопа), Янг (розтягнення задньої поверхні стегна), ФМСУ-Менса (чекає переходу на правах оренди)

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "У всіх суперників величезне бажання обіграти "Реал". Це найкраща команда в світі, її завжди хочеться перевершити. З кожним роком нам все складніше, але там подобаються такі умови. У нас є характер і спортивний голод , ми не втомилися перемагати. Протистояти команді з таким настроєм завжди дуже складно. ми зіграємо так само, як і завжди. до матчу ми готові. ми маємо намір битися за титули".

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью: "Я дуже радий можливості поборотися за Суперкубок УЄФА проти найсильнішого клубу континенту. Грати проти чемпіона Європи - завжди величезна честь, а тут йдеться ще й про команду з найбагатшою історією і найбільшою кількістю трофеїв. Нам дуже важливо зіграти в свій футбол і отримати задоволення від цього особливого моменту, адже шанс виграти Суперкубок УЄФА ти отримуєш нечасто".

Нагадаємо, УЄФА оштрафував "Манчестер Юнайтед" і двох гравців англійської команди за підсумками фіналу Ліги Європи проти "Аякса".