ua en ru

УЄФА оштрафував "Манчестер Юнайтед" і двох його гравців

УЄФА оштрафував "Манчестер Юнайтед" і двох його гравців Фото: клуб оштрафований на 10 тисяч євро (manutd.com)

"Манкуніанці" звинувачуються в порушенні антидопінгових правил

УЄФА оштрафував "Манчестер Юнайтед" і двох гравців англійської команди за підсумками фіналу Ліги Європи проти "Аякса". Про це повідомляє прес-служба організації.

"Манкуніанці" звинувачуються в порушенні антидопінгових правил щодо процедури допінг-контролю з боку захисників команди Дейлі Блінда і Філа Джонса.

Відзначається, що "команда відповідає за те, щоб гравці прямували на станцію допінг-контролю прямо з поля відразу після завершення матчу. Це правило відноситься і до гравців-переможцям турніру". Таким чином, "МанЮ" оштрафований на 10 тисяч євро, а Блінд - на 5 тисяч євро.

Крім того, УЄФА покарав захисника манкуніанців Філа Джонса, якому ставиться образлива поведінка стосовно співробітника допінг служби, а також "відсутність співпраці і поваги до процедури допінг-контролю". Джонс оштрафований на 5 тисяч євро, а також дискваліфікований на два клубних матчі під егідою УЄФА.

Таким чином, захисник "Манчестер Юнайтед" пропустить матч за Суперкубок УЄФА і гру першого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, захисник "Манчестер Юнайтед" Ерік Байї дискваліфікований на три матчі під егідою Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).