ua en ru

Реал - Барселона: анонс матчу

Реал - Барселона: анонс матчу Фото: "Реал" - "Барселона" (twitter.com/fcbarcelona)

Готуємося до гри у відповідь 1/2 фіналу Кубка Іспанії

Каталонська "Барселона" і мадридський "Реал" поборються за путівку в фінал Кубка Іспанії. Трансляція розпочнеться о 22:00, а дивитися гру можна на сервісі Megogo. Букмекери віддають перевагу гостям. "Вершкові" висловили невдоволення розкладом перед поєдинками з "синьо-гранатовими".

27 лютого 22:00
Мадрид, стадіон "Сантьяго Бернабеу"

Черговий Ель Класіко в рамка Кубка Іспанії. Перший матч на "Камп Ноу" завершився внічию - 1:1. Причому команди показали два абсолютно різних тайми. Якщо в першому повна перевага була на боці "вершкових", то в другому таймі "синьо-гранатові" виглядали краще.

Всього в рамках Кубка Іспанії команди провели між собою 35 матчів: 15 перемог на рахунку "Барселони", 12 - у "Реала", ще 8 поєдинків завершилися внічию.

Переможець сьогоднішньої дуелі практично гарантовано підніме над головою трофей. У паралельному матчі "Бетіс" в гостях грає з "Валенсією", що займають на даний момент 7 і 9 відповідно в турнірній таблиці Примери.

Принципові суперники в цьому сезоні зустрічалися в першому колі Ла Ліги, де "Барселона" розгромила "Реал" з рахунком 5:1. Після чого тренер мадридців Хулен Лопетегі був відправлений у відставку, а йому на зміну прийшов Сантьяго Соларі.

Команди на вихідних чекає ще одне протистояння в рамках чемпіонату Іспанії, де "Барса" впевнено лідирує в таблиці. "Реал" йде третім з відставанням від лідера в 9 очок.

"Реал" не зможе розраховувати на Маркоса Льоренте, "Барселоні" не допоможуть травмовані Рафінья і Томас Вермален.

Орієнтовні склади:

"Реал": Навас, Регілон, Варан, Рамос, Карвахаль, Каземіро, Модріч, Кроос, Вінісіус, Бензема, Васкес

"Барселона": Тер Штеген, Альба, Ленгле, Піке, Семеду, Бускетc, Ракитич, ​​Аленья, Дембеле, Суарес, Мессі