ua en ru

У Раді розповіли про хід зустрічі з Порошенко у "Заліссі"

У Раді розповіли про хід зустрічі з Порошенко у "Заліссі" Фото: Олексій Гончаренко (УНІАН)

Зокрема, йшлося про отримання Україною томосу та санкції проти Росії

Під час зустрічі з народними депутатами президент Україні Петро Порошенко говорив про зміцнення української армії, отримання томосу та санкції проти Російської Федерації. Про це у коментарі РБК-Україна повідомив заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка", народний депутат Олексій Гончаренко, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, у спілкуванні з нардепами Порошенко торкнувся важливих питань для держави. Зокрема, важливості отримання томосу для української церкви.

"Зустріч з народними депутатами відбувалась у резиденції президента України у Заліссі. Президент виступив з питаннями щодо томосу, української армії. Також розмова стосувалась санкцій проти Росії. Можу сказати, що послання президента до Верховної ради стосуватиметься майбутнього", - додав Гончаренко.

Нагадаємо, Порошенко ввечері 6 вересня провів зустріч з фракцією "Блок Петра Порошенко" і представниками уряду в резиденції "Залісся", яка знаходиться під Києвом. Станом на 20:00 в державну резиденцію "Залісся" почали прибувати машини народних депутатів від БПП. На в'їзді у резиденцію їх зустрічали співробітники Державного управління охорони та Національної поліції, які звіряли дані візитерів зі списками запрошених.

Також повідомлялося, що на в'їзді в резиденцію утворився затор з автомобілів депутатів. Як зазначалося, з журналістами депутати не спілкувалися.

Як писало РБК-Україна, Гончаренко у четвер повідомив агентству, що президент України Петро Порошенко запросив народних депутатів на неформальну зустріч.