ua en ru

У Раді побились депутати

У Раді побились депутати Фото: бійка в Раді (РБК-Україна)

Бійка сталась за колоною, яка знаходиться у секторі "Європейської солідарності"

У сесійній залі сталась бійка між депутатами. Про це заявив голова Верховної ради Дмитро Разумков, передає кореспондент РБК-Україна.

Зазначається, що депутати побились за колоною, яка знаходиться у секторі "Європейської солідарності". Побилися нардепи від "Слуги народу" Гео Лерос і Максим Бужанський.

"Припиніть бійку в залі. Шановні колеги, заспокойтесь", - заявив Разумков.

У Раді побились депутатиФото: бійка в Раді (РБК-Україна)

Під час звернення Разумкова за колонною перебували депутати від фракції "ЄС" Володимир Арьев, Руслан Князевич, позафракційний Андрій Іванчук, а також депутат від фракції "Слуга народу" Артем Дмитрука.

Нагадаємо, перша сутичка в Раді сталась 30 жовтня. Сутичка виникла через обурення депутата від ОПЗЖ Миколи Скорика через відхилення постанови про створення ТСК щодо подій в Одесі. Тоді Скорик плечем штовхнув народного депутата від СН Миколу Тищенка. А представники фракції "Слуга народу" намагались заспокоїти Скорика, щоб недопустити бійки.

Також раніше в залі офіційних делегацій VIP-терміналу аеропорту "Бориспіль" сталась бійка між екс-нардепом Олегом Ляшком і нардепом Андрієм Герусом. Інцидент знімали на камеру, після чого запис виклав лідер Радикальної партії. У зв'язку з цим Ляшку оголосили про підозру.

Пізніше Бориспільський міський районний суд відпустив на поруки Вікторії Сюмар з партії "Європейська солідарність" і Михайла Волинця з "Батьківщини" колишнього народного депутата Олега Ляшка.