ua en ru

Рада сьогодні розгляне законопроект про держслужбу і зміни в закон про ринок газу

Рада сьогодні розгляне законопроект про держслужбу і зміни в закон про ринок газу Фото: Верховна Рада

Нардепи сьогодні можуть передати деякі адміністративні послуги на місця

Верховна Рада України сьогодні, 10 грудня, на засіданні розгляне у другому читанні законопроект №2490 "Про державну службу (нова редакція)". Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

Також буде розглянуто законопроект №3325 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо забезпечення умов функціонування ринку природного газу".

У автором про читанні народні депутати будуть голосувати законопроект № 2505а "Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричною енергією, природним газом, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення" №2984 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг".

До порядку денного сесії сьогодні можуть включить законопроект №3556 "Про внесення змін у Податковий кодекс щодо реалізації положення закону "Про фінансової реструктуризації".

У повторному першому читанні про Рада розгляне законопроект №2449-п "Про внесення змін до статті 8 закону України "Про заходи, спрямовані на сприяння капіталізації та реструктуризації банків" та № 2504а/П "Про прийняття за основу проекту Закону України про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних".

Нагадаємо, Верховна Рада України може розглянути податкову реформу і проект державного бюджету-2016 на позачерговому засіданні 17 грудня.