ua en ru

Рада переголосувала включення до порядку денного два антикризових законопроекту

Народні депутати переголосували за включення до порядку денного два антикризові урядові законопроекту № 4576 і № 4575.

Народні депутати переголосували за включення до порядку денного два антикризові урядові законопроекту № 4576 і № 4575. За відповідне рішення проголосували 259 нардепів.

Нагадаємо, раніше сьогодні Партія регіонів звинуватила спікера ВР Олександра Турчинова в порушенні регламенту Верховної Ради України.

"Ми зафіксували численні голосування за двох. Я передам зараз Турчинову матеріали з доказами. Ми вимагаємо за регламентом переголосування з даного питання (про включення до порядку денного двох законопроектів)", - заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Сьогодні на ранковому засіданні ВР народні депутати з третьої спроби проголосували за включення до порядку денного роботи Ради два підготовлених Кабінетом міністрів України законопроекти: № 4576 про запобігання фінансової катастрофи в Україні та № 4575 про внесення змін до державного бюджету України на 2014 р. За відповідне рішення проголосували 239 депутатів. Перший раз за включення до порядку проголосували 220 депутатів, під час другого голосування включення підтримали 221 нардеп.