ua en ru

Робоча група в АП домовилася про подальші переговори з урегулювання кризи

В Адміністрації Президента України (АП) завершилася зустріч Президента України Віктора Януковича з головою Верховної Ради Володимиром Рибаком і членами робочої групи з урегулювання політичної кризи.

В Адміністрації Президента України (АП) завершилася зустріч Президента України Віктора Януковича (на фото) з головою Верховної Ради Володимиром Рибаком і членами робочої групи з урегулювання політичної кризи, повідомили у прес-службі глави держави.

У зустрічі взяли участь глава Адміністрації Президента України Андрій Клюєв, перший заступник глави АП Андрій Портнов, в.о. міністра юстиції Олена Лукаш і лідери опозиційних партій Арсеній Яценюк, Віталій Кличко, Олег Тягнибок.

За результатами зустрічі сторони оголосили про:

1 . перемир'я

2 . початок переговорного процесу з метою припинення кровопролиття, стабілізації ситуації в державі, заради громадянського миру.

Раніше лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк оголосив про досягнення перемир'я.

Наступний етап переговорів із Президентом України Віктором Януковичем має відбутися в четвер, 20 лютого, заявив лідер "Удару" Віталій Кличко.

Раніше в середу Яценюк після зустрічі з послами країн-членів ЄС, США та Канади заявив про те, що опозиція готова проводити переговори з владою заради зупинки кровопролиття і повернення процесу в політичне русло.