ua en ru

Путін зникне на два дні перед конференцією 16 квітня, - Пєсков

Путін зникне на два дні перед конференцією 16 квітня, - Пєсков Володимир Путін

Президент Росії Володимир Путін зникне на два дні перед конференцією, яка відбудеться в четвер, 16 квітня. Про це журналістам повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, передає "Московський комсомолець".

Так, напередодні "прямої лінії", яка розпочнеться 16 квітня о 12.00, Володимир Путін бере два дні "тиші". За словами Пєскова, в цей час Путін не планує з'являтися на публіці, сконцентрувавшись на опрацювання питань, надісланих громадянами. Крім того, він проведе кілька зустрічей з керівниками профільних відомств, щоб освіжити інформацію по найбільш актуальним темам.

Нагадаємо, раніше Reuters повідомляло з посиланням на свої джерела, що в середині березня Путін скасував візит в Казахстан через хворобу. Після цього Президент Росії не з'являвся на публіці більше тижня, що викликало безліч чуток про причини його зникнення.

Зазначимо, рейтинг найвпливовіших людей планети, за даними опитування читачів американського журналу Time, очолив Володимир Путін. Голосування завершилося 11 квітня вранці.