ua en ru

ПСЖ зробив камбек в матчі з "Аталантою" і вийшов в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

ПСЖ зробив камбек в матчі з "Аталантою" і вийшов в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів Фото: "Аталанта" - ПСЖ (en.psg.fr)

Неймовірний поєдинок і трагедія для італійської команди

"Парі Сен-Жермен" переміг "Аталанту" в матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, програючи до 90 хвилини. Гра пройшла в Лісабоні на стадіоні "Ештадіу ду Бенфіка" і завершилася з рахунком 2:1.

Рахунок у грі відкрила італійська команда - Пашаліч завдав шикарний кручений удар в дальній верхній кут воріт. Після пропущеного м'яча французька команда збавила обороти. Здавалось, що це матч так і завершиться, але ті заміни, які зробив Томас Тухель у другому таймі призвели до успіху наприкінці зустрічі. Маркіньос вирівняв ситуацію на табло на 90 хвилині, а Ерік Чупо-Мотінг встановив остаточний рахунок на третій доданій хвилині.

Хавбек збірної України Руслан Малиновський розпочав матч у запасі й з’явився на полі на 60 хвилині, але не зміг допомогти своїй команді. Цього сезону футболіст провів у складі бергамців 44 поєдинки, забив дев’ять м’ячів та відзначився сімома гольовими пасами.

Таким чином, паризька команда вперше з сезону-1994/1995 зуміла вийти в півфінал Ліги чемпіонів, де зустрітися з переможцем пари "РБ Лейпциг" - "Атлетіко" Мадрид. Їх матч відбудеться завтра, 13 серпня, о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу Лігу чемпіонів сезону 2019/2020 дограють у форматі "фіналу восьми", яка передбачає проведення одного матчу між двома командами на кожній стадії плей-офф.

Поєдинки проходять у серпні на нейтральних полях в Лісабоні без уболівальників на трибунах.