ua en ru

ПСЖ - Реал: анонс матчу

ПСЖ - Реал: анонс матчу Фото: ПСЖ - "Реал" (psg.fr)

Готуємося до матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

"Парі Сен-Жермен" і мадридський "Реал" зійдуться в рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, у даному поєдинку перевага на стороні французского клубу.

6 березня 21:45
Париж, стадіон "Парк-де-Пренс"

Поєдинок обслужить бригада арбітрів з Німеччини на чолі з Феліксом Брихом. 42-річному рефері будуть допомагати асистенти Марк Борш і Штефан Лупп, додаткові асистенти Бастіан Данкерт і Марко Фріц, а також четвертий арбітр Маркус Хекер.

Бриха можна вважати фартовим для "Реала", адже саме він судив фінал Ліги чемпіонів, в якому "бланкос" розгромили "Ювентус".

Орієнтовні склади:

ПСЖ: Ареола; Дані Алвес, Маркіньос, Тьяго Сілва, Кюрзава; Верратті, Тьяго Мотта, Діарра, Рабьо; Мбаппе, Кавані, Ді Марія
Не зіграє: Неймар (голеностоп)
"Висить" на картці: Неймар

"Реал": Навас; Карвахаль, Рамос, Варан, Марсело; Каземіро, Ковачич, Іско; Бейл, Бензема, Роналду
Під питанням: Модріч (розтягнення задньої поверхні стегна), Кроос (коліно)
"Висить" на картці: немає

Головний тренер ПСЖ Унай Емері: "Це головний матч року - унікальна можливість для уболівальників і всіх парижан, хто любить футбол. Для нас це шанс зробити крок вперед. Якщо ми зіграємо так, як уміємо, то зможемо вирішити долю матчу на свою користь. Сподіваюся , що "Реал" зі своїми кращими гравцями покаже максимум, а ми зіграємо ще краще".

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "Одній з команд судилося пережити гіркі емоції, але такий футбол. Я хочу лише красивого матчу. Розуміємо, що нам доведеться складно, і я хочу, щоб ми зуміли впоратися з труднощами і показали хорошу гру. треба бути готовим до несподіванок і зосередитися на тому, як провести яскравий матч, який буде тривати 90 хвилин, а, може, і довше".

Перша гра обох команд на "Сантьяго Бернабеу" завершилася перемогою "Реала" з рахунком 3:1.

Нагадаємо, нападаючий французького "Парі Сен-Жермен" Кіліан Мбаппе ризикує слідом за Неймаром пропустити матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з іспанською "Реалом" через травму.