ua en ru

За минулий тиждень енергетики повернули світло 100 тисячам родин у Донецькій області, - ДТЕК

За минулий тиждень енергетики повернули світло 100 тисячам родин у Донецькій області, - ДТЕК Фото: за минулий тиждень енергетики повернули світло 100 тисячам родин у Донецькій області (Віталій Носач, РБК-Україна)

За минулий тиждень енергетики компанії ДТЕК відновили електропостачання для майже 100 тис. родин у Донецькій області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на виконавчого директора ДТЕК Дмитра Сахарука в ефірі національного телемарафону.

"За минулий тиждень ми повернули світло в майже 100 тисяч осель. На жаль, ситуація складна. Дуже багато обстрілів - авіаційних, ракетних та мінометних", - сказав він.

Сахарук підкреслив, що з початку повномасштабного вторгнення росії ДТЕК повернув світло у понад 2,1 млн осель у Донецькій області.

"Ми вважаємо, що кожна оселя, яка отримала світло після знеструмлень - це дуже важливо. Тому що це телефон, тому що це зв’язок, тому що це можливість зробити якісь речі - подивитись телевізор, принаймні, чи послухати радіо. Тому робимо усе можливе. І для нас навіть одна оселя - це важливо", - зазначив він.

Нагадаємо, компанії ДТЕК, "Укренерго", "Центренерго" та "Укрзалізниця" запустили проект "Герої енергетичного фронту", у межах якого зібрано й опубліковано історії енергетиків, які і далі героїчно працюють в умовах війни.