ua en ru

За минулу добу 12 військових РФ самовільно залишили свої підрозділи на Донбасі, - ГУР

За минулу добу 12 військових РФ самовільно залишили свої підрозділи на Донбасі, - ГУР Фото: бойовики ДНР (twitter.com/dubovoyslavyans)

Почастішали випадки дезертирства серед російських військових

За минулу добу дванадцять військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації самовільно залишили свої підрозділи на окупованому Донбасі. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"У з’єднаннях і частинах російських окупаційних військ спостерігається подальше зниження морально-психологічний стану особового складу та збільшення випадків дезертирств, що пов’язано з невдоволенням умовами проходження служби. За минулу добу самовільно залишили свої підрозділи дванадцять військовослужбовців 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка), 2 (Луганськ) та 4 (Алчевськ) окремих мотострілецьких бригад 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - підкреслюється у повідомленні.

У розвідці також повідомили, що з метою недопущення проникнення дезертирів на територію РФ російською прикордонною службою посилено пропускний режим на неконтрольованій українською стороною ділянці кордону.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 18 липня У з’єднаннях і частин...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 18 липня 2017 р.

Нагадаємо, військові компанії РФ на окупованому Донбасі вербують персонал для направлення до Сирії.