ua en ru

Пропуск в "Каланчаку" та "Чаплинці" відбувається лише в напрямку Криму

Пропуск в "Каланчаку" та "Чаплинці" відбувається лише в напрямку Криму Фото: голова Держприкордонслужби України Віктор Назаренко

Пропуск на КПВВ "Чонгар" відбувається в обох напрямках

Пропуск в Крим відновлено в пунктах пропуску на окупованій території півострова, що навпроти КПВВ "Каланчак" та "Чаплинка". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Близько 14-ї години 30 хвилин в пунктах пропуску на окупованій території АР Крим, що навпроти КПВВ "Каланчак" та "Чаплинка", російська окупаційна влада відновила пропускні операції. Але тільки для тих осіб і транспортних засобів, які прямують до АР Крим", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, наразі окупанти не пропускають осіб та транспортні засоби, які рухаються із окупованого півострова.

"Державна прикордонна служба радить громадянам, які планують поїздку у даному напрямку, не вирушати у подорож без крайньої на те необхідності.

Крім того повідомляється, що проїхати в обох напрямках громадяни можуть у КПВВ "Чонгар", роботу якого відновлено близько 11:00 години.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що причиною заборони пропуску в Крим міг бути напад на військову частину Російської Федерації в Армянську.