ua en ru

Зниклий Airbus A320 здійснив розворот на 360 градусів перед зникненням

Зниклий Airbus A320 здійснив розворот на 360 градусів перед зникненням Фото: Airbus A320 авіакомпанії EgyptAir

Президент Франції Франсуа Олланд заявив про аварію лайнера

Зниклий Airbus A320 авіакомпанії EgyptAir перед зникненням зробив низку різких маневрів, у тому числі розворот на 360 градусів. Про це повідомили в Міноборони Греції, передає Reuters.

"О 3:39 судно прямувало на південно-південно-схід до островів Кассос та Карпатос. Після того, як лайнер увійшов в район польотної інформації (FIR) Каїра, він здійснив різкі маневри і зниження; 90 градусів ліворуч, а потім 360 градусів вправо", — сказав глава відомства Панос Камменос.

Президент Франції Франсуа Олланд заявив про те, що зниклий літак розбився.

"На жаль, інформація, якою ми володіємо, підтверджує, що літак впав і зараз не знайдений", — сказав глава держави.


Він підкреслив, що зараз не можна виключати або називати основною ні одну версію того, що сталося.

Нагадаємо, раніше в управлінні повітряним рухом Греції повідомили, що в той час, екіпаж не повідомляв про які-небудь проблеми на борту. Зв'язок з літаком було втрачено через дві хвилини після того, як він залишив простір Греції. В останній раз він виходив на зв'язок за 10 хвилин до зникнення.

Сьогодні, 19 травня, лайнер Airbus A320 єгипетської авіакомпанії EgyptAir, що прямував з Парижа до Каїр, зник у четвер, 19 травня, з радарів диспетчерів. На борту знаходяться 56 пасажирів, 7 членів екіпажу і троє співробітників безпеки.

За інформацією авіакомпанії, лайнер встиг увійти в повітряний простір Єгипту на 10 миль. Коли зв'язок з ним обірвався, він перебував на висоті близько 11 тисяч метрів.

Так само слідкуйте за новинами по темі в хроніці подій про зникнення літака компанії EgyptAir".