ua en ru

Прокуратура викрила службовців податкової інспекції у махінаціях на суму понад 33 млн гривень

Прокуратура викрила службовців податкової інспекції у махінаціях на суму понад 33 млн гривень Фото: прокуратура викрила службовців податкової інспекції у фінансових махінаціях

Прокуратурою Київської області проведено чергові обшуки у податковій інспекції

Прокуратурою Київської області проведено чергові обшуки в податковій інспекції, під час яких виявлено фінансові махінації на суму понад 33 млн гривень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури.

"31.08.2016 і 02.09.2016 проведені обшуки в приміщенні однієї з податкових інспекцій ГУ ДФС в Київській області. Обшуки проведені і в транспортних засобах фігурантів, в ході яких виявлено та вилучено документи, а також зброю і речовини, схожі на канабіс", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, встановлені факти причетності посадових осіб податкового органу до приховування фінансових операцій суб'єкта підприємницької діяльності, яким сформовано фіктивний податковий кредит на суму понад 33 млн гривень.

Нагадаємо, прокуратура Луганської області направила до суду кримінальне провадження стосовно так званого міністра державної безпеки самопроголошеної "Луганської народної республіки" Леоніда Песечника.