ua en ru

Прокуратура Прикарпаття повернула у держвласність землю на 8,5 млн гривень

Прокуратура Прикарпаття повернула у держвласність землю на 8,5 млн гривень Фото: герб прокуратури України (УНІАН)

Площа земельної ділянки становила 56,9 га

На Прикарпатті прокуратура повернула державі землю площею 56,9 га і вартістю 8,5 млн гривень, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

"Виконано відповідне судове рішення у справі за позовом Тисменицького місцевої прокуратури в інтересах держави про звільнення земельної ділянки. Відповідний позов прокуратури господарський суд Івано-Франківської області задовольнив у квітні 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Так, прокуратура опротестувала рішення сільської ради в суді і зобов'язала орендаря звільнити ділянку сільськогосподарського призначення в Городенківському районі. Зараз майже 57 га землі повернуто державі.

Нагадаємо, раніше в Івано-Франківській області задержали двох корумпованих чиновників, які працювали в навчальній галузі. Правоохоронці встановили, що для вступу до внз на перший курс денної форми навчання на бюджетній основі чиновники вимагали від 800 до 900 доларів. 29 червня поліцейські затримали хабарників у службовому кабінеті і у власному автомобілі неподалік від навчального закладу.