ua en ru

Прокуратура оголосила підозру винуватцю ДТП в Одесі

Прокуратура оголосила підозру винуватцю ДТП в Одесі Фото: винуватець ДТП в Одесі (odessa.online)

Його звинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей

В Одесі прокуратура повідомила про підозру водієві BMW, причетному до смертельної аварії. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

"Прокуратура Одеської області 9 вересня повідомила про підозру водієві BMW у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей (ч. 3 ст. 286 КК України). Закон передбачає до 10 років ув'язнення за цей злочин", - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, 8 вересня в Одесі автомобіль не впорався з керуванням, зіткнувся з іншим автомобілем і вилетів на тротуар, де збив пішоходів на зупинці транспорту. В результаті ДТП чотири людини були травмовані, серед яких і 31-річна пасажирка автомобіля BMW. Крім того, двоє перехожих загинули, їх особи встановлені. Ними виявилися одеситка, 1962 року народження, та 52-річний чоловік.

Пізніше стало відомо, що дорожньо-транспортну пригоду в Одесі з загиблими скоїв місцевий житель Олег Семиренко, який є постійним учасником незаконних гонок. Для затриманого за смертельне ДТП попросять утримання під вартою без альтернативи застави.