ua en ru

Профільний комітет ВР рекомендував продовжити термін роботи робочої групи щодо Тимошенко

Комітет Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності ухвалив рішення рекомендувати продовжити термін роботи робочої групи, яка займається підготовкою законопроекту щодо лікування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. За таке рішення проголосували 9 членів комітету, проти - 1 , утрималися 6 депутатів - членів комітету, передає кореспондент РБК-Україна.

"Рекомендувати тимчасовій робочій групі з підготовки законопроекту щодо можливості лікування ув'язнених за кордоном, яка створена Верховною Радою 8 листопада 2013 р., продовжити роботу з розробки єдиного законопроекту і використовувати положення законопроектів №5399-д разом з положення інших законопроектів № 2353а, № 3461, № 3479 і № 3526, які взяті в роботу робочої групи з підготовки узгодженого законопроекту з цього питання", - сказав народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

Зазначимо, що на засіданні комітету також планується розглянути законопроект про прокуратуру. Проте до його розгляду депутати поки не перейшли. Голова комітету, народний депутат від фракції "Батьківщина" Андрій Кожем'якін пропонував розглянути законопроект про прокуратуру першим, проте інші члени комітету не підтримали дану пропозицію і перейшли до розгляду законопроектів по Тимошенко.