ua en ru

У президента заявили про готовність США інвестувати в Україну

У президента заявили про готовність США інвестувати в Україну Фото: Ірина Луценко (УНІАН)

Порошенко зустрівся з представниками бізнесу у США

Сполучені Штати Америки (США) готові інвестувати в Україну. Про це повідомила представник президента у Верховній раді, народний депутат Ірина Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

За її словами, під час візиту до США президент України Петро Порошенко зустрівся з великими американськими компаніями, які можуть інвестувати в Україну.

"Президент зустрівся з бізнесом у США, де провів зустрічі з компаніями ATА, IBM, Boing, Motorolla, на яких обговорювались додаткові інвестиції. Були представлені готові бізнес-проекти, реалізація яких запланована в Україні найближчим часом. Американські компанії готові збільшувати інвестиції у нашу державу", - повідомила Луценко.

Нагадаємо, у кінці серпня Порошенко заявив, що результатом економічного співробітництва України і Сполучених Штатів Америки (США) стало зростання товарообігу на 70% протягом одного року. Президент зазначив, що Україна і США працюють над розширенням економічного співробітництва.

Як писало РБК-Україна раніше, у березні міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що Україна розглядає можливість створення зони вільної торгівлі (ЗВТ) зі США.