ua en ru

Претензій до українським футболістам немає, - Михайло Фоменко

Претензій до українським футболістам немає, - Михайло Фоменко

Головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко прокоментував поразку від збірної Іспанії у відборі на чемпіонат Європи, повідомляє прес-служба ФФУ.

"Шкодую про результат. Претензій до хлопців у мене немає. виконали на полі те, що від них вимагалося. Але, на жаль, не реалізували моменти, які створили, і програли. Що стосується моментів, багато факторів зіграли свою роль у тому, що був зафіксований саме такий результат. Не думаю, що справа в хвилюванні гравців. Програма, підготовлена на цей матч, була виконана. Претензій до гравців у мене немає ні за рівнем самовіддачі, ні щодо реалізації тактичних схем на полі", - сказав Фоменко.

"Що стосується результату, ще ні один відбірковий турнір не проходив без сюрпризів. Звичайно, ситуація в турнірній таблиці для нас погіршилася. Тим більше, що Македонія сьогодні вдома програла Білорусі. Але ми не сильно відстали від збірної Іспанії. Думаю, вся боротьба ще попереду. Ми трохи перебудувалися в другій половині зустрічі. У першому таймі ми відбирали м'яч на власній половині поля, і не все було добре. У другій половині гри рахунок змусив змінити тактику. Довелося відбирати м'яч на половині поля іспанців. Кілька разів це призвело до створення хороших моментів біля воріт суперника", - додав наставник українців.

Нагадаємо, пропустивши єдиний гол від Морати, українці програли Іспанії.