ua en ru

Прес-конференція Януковича: екс-президент підтримав територіальну цілісність України

Прес-конференція Януковича: екс-президент підтримав територіальну цілісність України Фото: в ході своєї прес-конференції Янукович підтримав територіальну цілісність України

Янукович мріє про припинення війни на Донбасі

В ході своєї прес-конференції Янукович заявив, що підтримує територіальну цілісність України. Про це колишній президент України Віктор Янукович сказав, відповідаючи на питання, чи підтримує він відділення Донбасу від України.

"Я спочатку був проти того, щоб порушувалася територіальна цілісність України. Відділення Донбасу від України - це більше емоційний порив людей, які негативно відреагували на заворушення, які були в Києві, коли радикали почали проливати кров. Я за те, щоб Донбас був в складі Україна і була збережена територіальна цілісність України ", - підкреслив побіжний екс-президент.

Він також прокоментував своє можливе повернення в українську політику.

"Про що я взагалі тут думаю, засоби масової інформації пишуть, що хочу повернутися у владу, реванш якийсь. Я мрію про те, щоб якомога швидше в Україні закінчилася війна, на моїй батьківщині на Донбасі, щоб перестали гинути люди, щоб Донбас воскрес з тих руїн, в який його увігнала війна. Я про це більше думаю. Про інше - поки немає", - сказав Янукович.

"Якщо подивитися соціологію, то сьогодні український народ негативно ставиться до влади, і, таких людей близько 80%", - додав екс-президент.

Нагадаємо, Янукович, заявив, що не буде анонсувати показання, які він оголосить на допиті.