ua en ru

Представництво президента в Херсоні тимчасово припинило прийом громадян

Представництво президента в Херсоні тимчасово припинило прийом громадян Фото: представництво президента (khersonline.net)

Представництво припинило прийом з міркувань безпеки

Представництво президента України в Криму, яке розташовано у Херсоні, тимчасово припиняє особистий прийом громадян з міркувань безпеки. Про це сказано на сайті представництва.

"У зв'язку з протиправними діями з боку агресивно налаштованих учасників акції так званої
"Громадської ради з питань Криму" Представництво тимчасово припиняє особистий прийом виключно з міркувань безпеки і існування загрози життю і здоров'ю громадян і співробітників", - зазначили у відомстві.

У представництві попросили громадян, які дійсно потребують допомоги, звертатись до відомства на електронну пошту predstavnytstvo.ark@gmail.com або через мережу Skype - обліковий запис ppu_ark.

Нагадаємо, 10 липня в Херсоні представники кримськотатарських громадських організацій, колишні бійці батальйону "Айдар" та активісти "Автомайдану" заблокували офіс представництва президента України в Криму.

Повідомлялося, що активісти облаштовують наметове містечко, маючи намір проводити багатоденну акцію протесту.

Ерфан Кудусов, один з організаторів акції, заявив, що її учасники незадоволені непрозорістю роботи представництва президента України, а також відсутністю видимих результатів діяльності організації.