ua en ru

У Херсоні заблокували представництво президента в Криму

У Херсоні заблокували представництво президента в Криму Фото: акція протесту ("Типовий Херсон")

Активісти вимагають відставки глави представництва

У Херсоні представники кримськотатарських громадських організацій, колишні бійці батальйону "Айдар" і активісти "Автомайдану" заблокували офіс представництва президента України в Криму. Про це передає "Типовий Херсон".

Повідомляється, що активісти облаштовують наметове містечко, маючи намір проводити багатоденну акцію протесту.

Ерфан Кудусов, один з організаторів акції, заявив, що її учасники незадоволені непрозорістю роботи представництва президента України, а також відсутністю видимих результатів діяльності організації.

"Представництво нічого не робить для переселенців з Криму. Зокрема немає координації міністерств і відомств, які працюють із пенсіонерами та одержувачами соціальних допомог. Виникали навіть ситуації, коли наш пенсійний фонд посилав запити росіянам, щоб отримати інформацію про кримчан, які переїхали на материкову Україну При нормальній організації роботи представництво не повинно було допускати такого", - сказав Кудусов.

altaltaltaltalt

Фото: акція протесту ("Типовий Херсон")

Зазначається, що керівник представництва, Наталія Попович, з учасниками акції протесту поки не спілкувалася. Організатори блокування заявили, що якщо не доб'ються резуьтатов в Херсоні, проведуть більш масштабну акцію в Києві.

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України провела обшуки у міськраді Херсона.