ua en ru

ПР: Рано чи пізно законопроект про запобігання та протидію дискримінації буде проголосований

Народні депутати проголосують за законопроект № 2342 про запобігання та протидію дискримінації після його доопрацювання. Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Віктор Бондар в ефірі "Шустер LIVE" на телеканалі "Інтер".

"З точки зору правової культури, відношенню до прав людини... є такі люди, є. Їх навіть 0,5%, але ми маємо приймати європейські норми в усіх напрямках. Ми не можемо сказати: тут, Європа, ми з вами, а у цьому питанні ми не з вами. Рано чи пізно, якщо ми хочемо рухатися у Європу і до правил європейського співтовариства, ця норма, як би вона не виглядала прикро, як би вона нам не подобалася, вона буде проголосована", - заявив Бондар.

На його думку, краще зразу сказати правду, ніж потім пояснювати, як так сталося, що всі були проти, але все одно всі фракції проголосували.

"А проголосують. Побачите. Рано чи пізно це відбудеться. Треба поговорити з Європейськім співтовариством, пом'якшити норми, переписати, а не (приймати) той закон, який сьогодні подавався. І виписати так, що було толерантно, але пройшло через парламент", - сказав Бондар.

Читайте також: Депутати перенесли розгляд законопроектів, що стосуються запобігання та протидії дискримінації