ua en ru

ПР закликає залучати до кримінальної відповідальності осіб, що поширюють інформацію про провокації

Партія регіонів закликає залучати до кримінальної відповідальності осіб, що поширюють інформацію про провокації. Про це в інтерв'ю РБК-Україна заявив депутат фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов.

"Це нахабна провокація і брехня (інформація в ЗМІ про підготовку кривавих зіткнень на мітингах у вихідні). Потрібно притягнути до кримінальної відповідальності всіх тих, хто заявляє про підготовку таких провокацій", - заявив він.

Депутат підтвердив, що до Києва з'їжджається велика кількість мітингувальників на підтримку Партії регіонів.

"Ми очікуємо дуже велику кількість наших прихильників. Це буде 100-200 тис. Поки що складно назвати точну кількість людей, які нас приїдуть підтримати. Але народ сколихнувся. Він втомився від односторонньої подачі акцій на Майдані", - сказав Лук'янов.

На уточнююче питання щодо достовірності інформації по підготовці провокаторів від Партії регіонів, переодягнених у символіку опозиції, які будуть брати участь у масових побиття, він відповів: "Це буде 100% мирна акція. Якщо така інформація звучить, то це говорить про те, що ці провокації готують самі опозиціонери. Ми однозначно не готуємо ніяких провокацій".