ua en ru

ПР спростовує інформацію про підготовку масових зіткнень

Партія регіонів спростовує інформацію про підготовку масових зіткнень. Про це РБК-Україна заявив заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Це маячня, маячня і ще раз маячня! (інформація про підготовку провокацій Партією регіонів). Вони (опозиція) не бачили Донбас! Все баломуцтво роблять три західні області України в Києві. Вони такі українці, як я китаєць, адже були в Речі Посполитій або Литовському Князівстві! Але є Донбас! Донбас ніколи ніхто не ставив на коліна! Тому Донбас скаже своє слово! Донбас в десять разів більше, ніж усі ці області. Це індустріальне серце України!", - заявив Чечетов.

Нардеп упевнений, що люди, які приїдуть на вихідні до столиці на підтримку ПР, зацікавлені в одному: "В стабільності і порядку. Їх буде в десятки разів більше, ніж тих, хто стоїть на Майдані. Тому лідери опозиції - це іноземні найманці, які на американських грошах намагаються робити державний переворот. Природно, що народу це набридло".

На питання про підготовку провокацій ПР, про можливість масових зіткнень, участю переодягнених "тітушек" в опозиційну символіку, які будуть провокувати кривавий конфлікт, він сказав: "Це маячня! Чесніше, ніж шахтарі, немає ні кого! Це роботяги та трудяги! Вони скажуть своє слово! Все буде інтелігентно, стримано і чітко. Ми не допустимо зіткнень".