ua en ru

ПР готова допомогти зібрати голоси для проведення позачергової сесії Верховної Ради щодо Тимошенко

Партія регіонів готова допомогти опозиції зібрати голоси для проведення позачергової сесії Верховної Ради щодо ситуації навколо Юлії Тимошенко. Про це повідомив нардеп від Партії регіонів Володимир Олійник, повідомляє прес-служба ПР.

"Партія регіонів готова допомогти колегам з опозиції зібрати 150 голосів для ініціювання позачергового засідання парламенту "з питання Тимошенко" і дати голоси, яких бракує. Ми готові це зробити, оскільки зацікавлені у встановленні істини в багатьох питаннях, пов'язаних з Тимошенко. Ми готові до відкритої парламентської дискусії, щоб розставити всі крапки над "і", - підкреслив політик.

Олійник також зазначив, що засідання ВР має дати відповіді на такі питання: Який справжній стан здоров'я Тимошенко і чи немає тут маніпуляцій? У чому справжня причина її тривалих відмов брати участь у судових засіданнях? Чи мають підстави її численні протести? Які умови її утримання в медичному закладі і чи дійсно вони гірші, ніж у інших пацієнтів? І, врешті-решт, яке відношення має Тимошенко до вбивства Щербаня?

Читайте також: "Удар" вимагає скликати позачергову сесію ВР через зіткнення силовиків і жінок-депутатів у Харкові