ua en ru

Пожежа під Васильковим: сусідня нафтобаза KLO підготувалася до можливого спалаху

Пожежа під Васильковим: сусідня нафтобаза KLO підготувалася до можливого спалаху Фото: пожежа не нафтобазі "БРСМ-нафта" в Київській області

KLO евакуювала співробітників і знеструмила системи

Нафтобаза столичної мережі KLO, яка знаходиться недалеко від охопленої пожежею нафтобази "БРСМ-нафта" під Васильковим Київської області, вжила заходів для забезпечення безпеки у разі поширення вогню. Про це йдеться в повідомленні прес-служби KLO на Facebook.

"Нафтобаза Столичної Мережі KLO також знаходиться під загрозою загоряння, і ми зробили всі можливі засоби для забезпечення безпеки: евакуйовані співробітники, знеструмлено системи, пожежні команди отримали необхідну допомогу для гасіння. Вже практично осушено озеро, що прилягає до території нашої нафтобази, призначення якого виправдалося в самий критичний момент. Ми робимо все можливе для забезпечення подальшої безпеки і допомагаємо безпосередньо на місці", - йдеться в повідомленні.

У KLO назвали пожежа на нафтобазі в с. Крячки Київської області надзвичайною подією обласного масштабу, яке вже призвело до людських жертв.

На помощь!Пожар на нефтебазе компании БРСМ в с. Крячки Васильковского района Киевской области - это ЧП областного масш...

Posted by КЛО on 9 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, у Васильківському районі Київської обл. 8 червня на території "БРСМ-Нафта" сталося загоряння одного з резервуарів з пальним об'ємом 800 куб. м. Пізніше вогонь перекинувся ще на три резервуара. Вчора повідомлялося про 5 постраждалих, один з яких помер у реанімації. Сьогодні очевидці засвідчили ряд вибухів. У результаті вибуху загинула 1 людина, ще 14 отримали травми і були госпіталізовані.