ua en ru

При вибуху на нафтобазі під Києвом загинула 1 та постраждало 14 осіб, - МВС

При вибуху на нафтобазі під Києвом загинула 1 та постраждало 14 осіб, - МВС Фото: наслідки пожежі на нафтобазі

Проводиться евакуація жителів найближчих сіл

В результаті вибуху на нафтобазі в Київській області 1 особа загинула та 14 травмовано, з яких сім працівників ДСНС України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ (МВС).

"Сьогодні, 9 червня, вранці на території нафтосховища, розташованому в селі Крячки Васильківського району, де вчора стався пожежа, вибухнув один з резервуарів. В результаті трагедії станом на 12:00 одна людина загинула і чотирнадцять травмовано, з яких сім працівників ДСНС України. Постраждалим надається медична допомога", - сказано в повідомленні.

Як наголошується, в даний час пожежа триває на 9 резервуарах.
"Гасіння полум'я триває. На місці події працюють рятувальники і співробітники міліції. Проводиться евакуація людей, які проживають у найближчих населених пунктах, зокрема, жителів сіл Крячки і Кобцы", - зазначили в МВС.

Зазначимо, раніше повідомлялося про 12 госпіталізованих в результаті пожежі.

Нагадаємо, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 273 (порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або вибухонебезпечних цехах) Кримінального кодексу України. Ведеться досудове розслідування.