ua en ru

Пожежа в таборі "Вікторія": справу екс-заступника мера Одеси передали в суд

Пожежа в таборі "Вікторія": справу екс-заступника мера Одеси передали в суд Фото: пожежа в таборі Одеси (facebook.com/gunp.odessa)

Обвинувальний акт був направлений до суду 27 квітня

Прокуратура Одеської області направила до суду обвинувальний акт стосовно екс-заступника Одеського мера Зінаїди Цвірінько у зв'язку з пожежею в дитячому таборі "Вікторія". Про це в ході брифінгу повідомив прокурор Одеської області Олег Жученко, повідомляє в суботу пресс-служба прокуратури Одеської області.

Зокрема, за словами Жученко, обвинувальний акт був направлений до суду 27 квітня.

Згідно з інформацією, що надійшла, Цвірінько звинувачується у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Також, за даними слідства, саме неналежне виконання своїх службових обов'язків та несумлінне ставлення до них заступником голови міськради призвело до трагічних подій в позашкільному закладі "Вікторія".

Варто нагадати, що на розгляді в суді знаходяться обвинувальні акти у відношенні директора дитячого табору, колишнього керівника Київського райвідділу Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області та інспектора цього райвідділу ДСНС.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Київський районний суд Одеси, 24 квітня, виніс приговор старшому вихователю дитячого табору "Вікторія" Наталії Цокур.