ua en ru

Пожежа в хостелі в Запоріжжі: поліція відкрила справу за фактом інциденту

Пожежа в хостелі в Запоріжжі: поліція відкрила справу за фактом інциденту Фото: пожежа (УНІАН)

В результаті пожежі загинуло 5 осіб та 4 постраждали

Національна поліція відкрила справу за фактом пожежа в хостелі в Запоріжжі, в результаті якого загинули 5 осіб і ще 4 постраждали. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

"В Олександрівському районі міста Запоріжжя 2 жовтня 2017 року 2:42 сталася пожежа в будинку №36 по вулиці Жуковського. Встановлено, що за даною адресою в окремому двоповерховому будинку розташований хостел, на 2 поверсі якого знаходяться житлові приміщення", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в результаті пожежі загинуло 5 осіб та 4 доставлені в КУ "Запорізька міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги", серед постраждалих - одна дитина.

Наголошується, що прийняті заходи по встановленню осіб постраждалих та причини пожежі. Пожежу ліквідовано цього ж ранку о 4:15.

Так, відомості про вказану подію слідчим управлінням ГУНП в Запорізькій області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією злочину за ч. 2 ст. 270 КК України. Вирішується питання про затримання винних осіб.

За ходом розслідування прокуратурою області здійснюється нагляд у формі процесуального керівництва.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запоріжжі в двоповерховій будівлі хостелу площею 200 кв. м на другому поверсі виникла пожежа.