ua en ru

Посольство США обіцяє подальшу підтримку НАБУ

Посольство США обіцяє подальшу підтримку НАБУ Фото: зустріч НАБУ з посольством США (nabu.gov.ua)

Посольство США пообіцяло підтримку у питаннях навчання та облаштуванні робочих місць для детективів НАБУ

Відділ з правоохоронних питань посольства США (INL - The Bureau of International Narcotics and Law Enforcement Affairs) в Україні пообіцяло надавати підтримку Національному антикорупційному бюро України (НАБУ), зокрема у питаннях навчання та облаштуванні робочих місць для детективів бюро. Про це повідомила прес-служба НАБУ за результатами візиту представників посольства до українського відомства.

"Підтримка міжнародних партнерів вкрай важлива для НАБУ. Ми вдячні вам за допомогу у становленні бюро, співпрацю під час проведення досудових розслідувань та підтримку необхідності функціональної незалежності бюро", - сказав перший заступник директора НАБУ Гізо Углава.

Директор управління INL у Європі та Азії Ерін Сойєр запевнила, що посольство США продовжить підтримувати зусилля бюро у ліквідації корупційних схем, що підривають потенціал України, передає прес-служба НАБУ.

Нагадаємо, директор НАБУ Артем Ситник розповідав, що його відомство розслідує 72 провадження за результатами аналізу електронних декларацій.