ua en ru

Посол Чалий обговорив з губернатором Каліфорнії двостороннє співробітництво

Посол Чалий обговорив з губернатором Каліфорнії двостороннє співробітництво Фото: Валерій Чалий

Посол України в США Чалий зустрівся з губернатором Каліфорнії

Посол України в США Валерій Чалий провів зустріч з Губернатором Каліфорнії Едмундом Брауном. Про це йдеться у повідомленні посольства України в США в Facebook.

"Сторони обговорили ряд важливих питань, зокрема, про перспективи двостороннього торговельно-економічного співробітництва між Україною та штатом Каліфорнія, який вийшов на п'яту позицію серед найбільших економічних центрів світу", - йдеться в повідомленні.

Крім того, співрозмовники обговорили перспективні проекти в авіабудівній галузі, IT секторі та підготовці фахівців з ядерних технологій, "чистої" енергетики, біоінженерії і тому подібне.

Повідомляється, що було порушено питання ролі та місця української громади громади Каліфорнія, яка є третьою за чисельністю на території США.

UA/EN Посол України в #США Валерій Чалий провів зустріч з Губернатором Каліфорнії Едмундом Брауном. Сторони обговорили...

Опубліковано Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України у США 29 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Чалий заявив, що зустріч президента України Петра Порошенка і президента США Дональда Трампа дає можливість країнам продовжити співпрацю по багатьох напрямках.