ua en ru

Портнов розповів про "надто активного" слідчого ГПУ

Портнов розповів про "надто активного" слідчого ГПУ Фото: Андрій Портнов (portnov.com.ua.jpg)

Портнов заявив, що слідчий ГПУ "обдурив суд", оскільки заявив, що ніде не працює

Андрій Портнов розповів про "надто активного" слідчого Генеральної прокуратури України. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Портнов зазначив, що вже публічно інформував своїх опонентів про те, що "юридичні методи боротьби з їх незаконними діями себе трохи вичерпали і відійшли на другий план".

"Сьогодні про мого нового, надто активного слідчого ГПУ В. Гагаловського: функціонер приховав, що 2 липня 2016 року він, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння (3,45 ‰), керуючи автомобілем Volvo S40, був затриманий співробітниками поліції. Крім того, він забув включити в свої анкетні дані, що 29 вересня 2016 року Дніпровський районний суд м. Києва визнав його в цьому винним і покарав штрафом", - повідомив Портнов.

Портнов заявив, що слідчий намагався оскаржити рішення, разом з тим, 12 січня 2017 року апеляційний суд Києва підтвердив факт керування автомобілем у п'яному стані.

"Але і це ще не все. Ми встановили, що фігурант постійно користується цим автомобілем, але не вказав його в декларації. Автомобіль не числиться ні в декларації за 2015 рік, ні 2016 рік", - додав Портнов.

Крім того, він зазначив, що слідчий "обдурив суд", оскільки заявив, що ніде не працює, а в декларації він вказує, що є слідчим ГПУ.

"За всім цим фактам в найближчі дні необхідні заяви надійдуть в правоохоронні органи і органи прокурорського самоврядування", - заявив він.

Нещодавно я публічно інформував своїх опонентів, що юридичні методи боротьби з їх незаконними діями себе трохи...

Опубліковано Andrey Portnov 2 серпня 2017 р.