ua en ru

Портнов куруватиме все коло питань реформування правоохоронних органів та органів юстиції, - Льовочкін

Звільнення Андрія Портнова з посади керівника головного управління з питань судоустрою Адміністрації Президента України пов'язане з реформуванням структури Адміністрації. Портнов куруватиме все коло питань реформування правоохоронних органів та органів юстиції. Про це сказав глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін, передає телеканал "Інтер".

"У структурі Адміністрації також створюється управління реформування правоохоронних органів і органів юстиції, роботу якого разом з управлінням з питань помилування, управління з питань представництва інтересів Президента України в судах і головного управління з судоустрою курируватиме Андрій Портнов", - зауважив Льовочкін.

За його словами, до сфери відповідальності Портнова увійде моніторинг процесу реформування кримінального судочинства у зв'язку з початком дії нового КПК, "імплементація якого перебуває у сфері особливої уваги глави держави".

Читайте також: Янукович звільнив Портнова з посади керівника головного управління з питань судоустрою Адміністрації Президента