ua en ru

Порошенко: поставки електроенергії в Крим будуть відновлені найближчим часом

Порошенко: поставки електроенергії в Крим будуть відновлені найближчим часом Фото: Петро Порошенко

Президент обіцяє, що подачу електроенергії в Крим по одній ЛЕП відновлять

Президент України Петро Порошенко заявив, що поставки електроенергії в окупований Крим по одній ЛЕП будуть відновлені найближчим часом. Про це президент Петро Порошенко повідомив сьогодні в інтерв'ю українським телеканалом.

Відзначимо, Порошенко заявив, що в результаті аварії спостерігалися серйозні труднощі з енергозабезпеченням кількох районів на півдні України, зокрема, в Херсонській та Миколаївській областях.

"Аварійне постачання по одній нитці ЛЕП буде відновлено найближчим часом, до речі, при проведенні консультацій з кримськими татарами", - повідомив президент.

Нагадаємо, сьогодні, 6 грудня, учасники блокади Криму допустили відновлення експлуатації лінії електропередачі (ЛЕП) "Каховська-Титан" для електропостачання анексованого Криму.

Відзначимо, 22 листопада через аварію на ЛЕП в Херсонській області були повністю припинені постачання електроенергії з України в Крим.

Також, сьогодні, 6 грудня, Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам заявив, що новий бюджет на 2016 рік буде сформований на новій податковій базі.