ua en ru

Порошенко здійснить робочий візит до Франції 26 червня

Порошенко здійснить робочий візит до Франції 26 червня Фото: Петро Порошенко відправиться на зустріч із Макроном (прес-служба АПУ)

Заплановано зустрічі президента з Макроном, Філіппом та Ларше

Президент України Петро Порошенко 26 червня 2017 року здійснить робочий візит до Франції. Про це сьогодні, 24 червня 2017 року, повідомляє прес-служба глави держави.

"Програмою візиту передбачено зустрічі глави Української держави з новообраним Президентом Франції Еменуелем Макроном, прем’єр-міністром Французької Республіки Едуардом Філіппом та головою Сенату Франції Жераром Ларше", - йдеться в анонсі візиту на сайті Адміністрації президента.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко 26 червня 2017 року проведе зустріч із президентом Франції Емануелем Макроном у Парижі.

19 червня Порошенко привітав французького лідера Макрона з перемогою партії La République en marche (LREM) на виборах до парламенту Франції. Зокрема голова України побажав президенту Франції успіху в реформах заради майбутнього об'єднаної Європи. Порошенко також зазначив, що він радий незабаром продовжити діалог із Макроном.