ua en ru

Порошенко схвалив рішення щодо пріоритетності фінансування ВМС

Порошенко схвалив рішення щодо пріоритетності фінансування ВМС Фото: Петро Порошенко заслухав доповідь командувача ВМС

Президент доручив прискорити вирішення питання забезпечення житлом моряків, які вийшли з Криму

Президент Петро Порошенко схвалив рішення начальника Генерального штабу Віктора Муженка та міністра оборони Степана Полторака щодо пріоритетності фінансування Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Про це він сказав під час робочої поїздки в Одесу 3 липня, повідомляє прес-служба глави держави.

Зазначено, що президент заслухав доповідь командувача ВМС ЗСУ Ігоря Воронченка щодо концепції розвитку ВМС.

"Заходи, які вживаються Кабінетом Міністрів, Міністерством оборони та Генеральним штабом наразі не задовольняють потреби всебічного забезпечення Військово-Морських Сил України", - наголосив Порошенко.


"Президент схвалив рішення начальника Генерального штабу Віктора Муженка та Міністра оборони Степана Полторака щодо пріоритетності фінансування ВМС", - доповіли у відомстві.

Зазначено, що Порошенко також акцентував увагу на невирішеності питання соціального захисту військовослужбовців та членів їхніх сімей і доручив міністрові оборони прискорити вирішення питання забезпечення житлом моряків, які вийшли з Криму.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що Військово-Морські Сили України зламали плани Росії по захопленню південних областей.