ua en ru

Порошенко обговорив з делегацією Конгресу США посилення санкцій проти РФ

Порошенко обговорив з делегацією Конгресу США посилення санкцій проти РФ Фото: Петро Порошенко

Порошенко сподівається, що Конгрес США буде активно підтримувати Україну й надалі

Президент України Петро Порошенко обговорив з делегацією Конгресу США посилення санкцій проти Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба голови держави.

Так, Порошенко провів зустріч з двопартійною делегацією Палати представників Конгресу США.

"В ході зустрічі було підкреслено необхідність збереження і посилення міжнародних санкцій щодо РФ до повного виконання нею Мінських домовленостей і відновлення суверенітету та територіальної цілісності України, включно з Кримом", - підкреслюється у повідомленні.

Порошенко також висловив сподівання, що Конгрес США буде активно підтримувати Україну й надалі, в тому числі шляхом ухвалення відповідних законів та резолюцій.

Сторони також обговорили посилення співпраці в сфері зміцнення оборонної здатності України протистояти російській агресії.

Український президент подякував за потужну двопартійну підтримку України з боку Конгресу США у протидії триваючій російській агресії, посиленні обороноздатності нашої країни та впровадженні необхідних внутрішніх реформ.

Нагадаємо, американські конгресмени закликають адміністрацію президента США Дональда Трампа вжити заходів проти Росії в торговельній сфері.