ua en ru

Порошенко назвав безумовний пріоритет розвитку України

Порошенко назвав безумовний пріоритет розвитку України Фото: Петро Порошенко

Президент зазначив необхідність завершення розпочатих реформ

Президент України Петро Порошенко озвучив безумовний пріоритет розвитку держави. Про це він заявив у своєму зверненні до українського народу з нагоди 25-ї річниці Всеукраїнського референдуму, передає прес-служба голови держави.

"Безумовний пріоритет — посилення обороноздатності держави, зміцнення національних збройних сил як запоруки мирного майбутнього України і українців. Усе це означатиме реалізацію європейського вибору, який зробив Український народ", - підкреслив Порошенко.

Крім того, він зазначив необхідність завершення розпочатих реформ.

"Реформи, розпочаті спільно державою та суспільством, передусім такі критично важливі, як судова реформа і реформа правоохоронних органів, ми зобов’язані успішно завершити. Маємо подолати бар’єри для сталого економічного розвитку, поліпшення макроекономічних показників, створення максимально привабливого інвестиційного клімату", - наголосив голова держави.

Нагадаємо, Порошенко підписав закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення адміністративних бар'єрів для експорту послуг", зазначивши, що це величезний крок у створенні інвестиційного клімату в Україні.